Yrttivoidekurssi Kruusilassa, Salossa 26.10.2024

Yrttivoidekurssi Ystävyyden Majatalossa, osoitteessa Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila, lauantaina 26.10.2024 klo 12 alkaen. Kurssipäivän jälkeen mahdollisuus sanoa ja nauttia avannosta. Saunamaksu vapaaehtoinen. Keittolounas tarjolla pieneen hintaan. Majatalossa voi myös yöpyä. Yöpyminen ja lounas maksetaan Majatalosta. Yhteystiedot Tiedustelut ja yöpymispaikan varaukset, hintatiedot yms.: info@ystavyydenmajatalo.fi, tai puhelimitse 050 3623710.

Kurssin hinta 70 EUR (sis alv 24%), laskuttaja tmi Oma Metsä. Hinta sisältää kaikki voiteisiin tarvittavat aineet ja tilavuokran. Voit käyttää myös omia yrttejä, jos olet niitä kerännyt.

Yrttivoidekurssille ilmoittautumiset: info@omametsa.com. Ilmoittautumiseen nimi, osoite ja puhelinnumero. Saat paluupostissa laskun, joka maksetaan etukäteen 17.10.2024 klo 16 mennessä aineiden tilauksia varten.Ilmoittautumiset ja mahdolliset perumiset 17.10. klo 16 mennessä, jos joudut perumaan tulosi sen jälkeen, en voi palauttaa rahoja ainetilausten vuoksi. Mutta voit kyllä vuoden sisällä osallistua samalla rahalla jollekin toiselle kurssilleni.

Itse tehdyt yrttivoiteet ovat turvallisia ihon hoidossa – kaikki ainesosat voit itse valita ja räätälöidä omalle iholle sopiviksi. Tutuista ja runsaasti satoa tuottavista kasveista saa voiteet kaikkeen ihon hoitoon. Lisäksi tiedät täsmälleen, mitä voiteesi sisältävät, vältyt mikromuovin levitykseltä ja saat oikeasti tehoaineita käyttöösi. Vink, vink, itse tehty yrttivoide on ihana joululahja!

Monet teollisesti valmistetut voiteet sisältävät paljon säilöntäaineita ja lisäksi luonnolle ja maapallolle haitallista mikromuovia. Itse tehtyihin voiteisiin joudutaan kyllä myös lisäämään säilöntä ainetta, mutta voit itse hallita sen määrää ja laatua.

Kurssille tarvitset:

  • höyrytyskattilan/kaksoiskattilan (minulla on 3 kpl, joita saa lainata)
  • pienen vispilän/maidonvaahdottimen (minulla on yksi, jota saa lainata, kun desinfioi käytön jälkeen)
  • pieniä lasipurkkeja valmista voidetta varten
  • ”nuolijan” tai lusikan voidemassan kaapimiseksi astiassa
  • lämmönkestävän, puhtaan lasiastian, missä voide valmistetaan (astian pidetään vesihauteessa siten, että se on irti kuumasta kattilan pohjasta, siksi kaksoiskattila hyvä olla)

Jos keräsit kesällä yrttejä voiteita varten, ota ne mukaan. Jos sinulla ei ole sopivia purkkeja voiteita varten, minulta voit ostaa niitä hintaan 1,5 EUR / 50 ml.

Myytävänä Oma Metsä -tuotteita, voit myös ostaa voideraaka-aineita kotiin.

Kurssi kestää noin 4 – 5 tuntia. Halutessasi voit ottaa oman lounaan ja välipalaa mukaan. Saunomista varten pyyhe ja pesuvälineet ja uimapuku 😊

Ilmoita tietosi, muista puhelinnumero! Numero osoittautunut tarpeelliseksi kurssipäivänä!

Älä laita Messenger viestejä tai tekstiviestejä, niihin en yleensä hoksaa vastata, mutta sähköposti tulee tarkistettua monta kertaa päivässä.

Nähdään kurssilla!

Ruusuvoide itse uutetusta ruusuöljystä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *