Yrttivoidepaja la 6.4.2024 klo 12 alkaen Salossa

Kurssilla saat taitoja, jotka kantavat vuosia ja auttavat tekemään juuri omalle iholle sopivia puhdistusaineita, seerumeita ja voiteita mahdollisimman ekologisesti, ilman mikromuovia. Saat myös kevättä varten vinkkejä voiteisiin ja eri ihotyypeille sopivista yrteistä.

Voit tehdä tulevaisuudessa itse kaikki ihon puhdistusaineet ja voiteesi ja lisäksi käyttää itse kerättyjä kasveja.

Kurssilla tehdään puhdistusaineita, seerumi ja ylellinen emulsiovoide. Voit valita nuoren ihon tai ikääntyvän ihon emulsiovoiteen. Kaikki aineet sisältyvät kurssin hintaan.

Tarvitset vain omat välineet (kts.luettelo alla) ja voidepurkkeja. Työskentely pareittain, eli jos tulet ystäväsi kanssa kurssille, ei tarvita kuin yksi kattilasysteemi. Minulla on lainata 5 haudutus/kaksoiskattilaa.

Jos ei itseltä löydy, minulta voi ostaa 50 ml voidepurkkeja 1,2 – 1,5 EUR hintaan. Purkit ovat kestopurkkeja, joita voi pestä ja käyttää uudelleen ja uudelleen loputtomasti. Muoviset ja lasipurkit voi pestä koneessa, peltipurkkeja käsin. Ekologinen vaihtoehto kaupan voiteille.

Kurssille sopii 14 henkilöä.

Kurssin hinta 60 EUR. Hinta sisältää kaikki aineet, etiketit yms.

Ilmoittautumiset viimeistään 31.3.2024 osoitteeseen: info@omametsa.com. Lasku tulee vastauspostissa, samoin tarkempi kurssipaikka.

  • kaksoiskattilan/höyrytyskattilan tai esimerkiksi kuumuutta kestävän pienen pannunalusen, joka voidaan laittaa veteen kattilan sisään. Idea on se, ettei voideastia seiso kuuman kattilanpohjan päällä suoraan. Viisi nopeinta saa lainata minulta.
  • lämmönkestävän, puhtaan lasiastian, missä voide valmistetaan (astian pidetään vesihauteessa siten, että se on irti kuumasta kattilan pohjasta, siksi kaksoiskattila hyvä olla). ½ litrainen hyvä, esimerkiksi pyrex-lasikannu
  • muutama ruoka-ja teelusikka ja nuolija
  • pieniä purkkeja (50 ml) valmista voidetta varten tai voit ostaa minulta 1,2 – 1,5 EUR hintaan
  • 1 dl lasi- tai muovipullo, missä kohtuullisen kokoinen suuaukko.

 

Työpaja kestää noin 3,5 – 4,5 tuntia. Halutessasi voit ottaa oman lounaan ja välipalaa mukaan. Samassa talossa on kahvila Muffiina, mistä mm erityisruokavalio leivonnaisia (KETO/VHH)

Nähdään kurssilla!

PS. Työpajassa on myytävänä muitakin Oma Metsä tuotteita, varaa käteistä tai maksa Mobile Pay -sovelluksella

5 ajatusta “Yrttivoidepaja la 6.4.2024 klo 12 alkaen Salossa”:sta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *