Yrttivoidekurssi Ystävyyden Majatalossa Kiikalassa, Salossa 11.11.2023

Yrttivoidekurssi Ystävyyden Majatalossa, osoitteessa Kalkkilantie 74, 25110 Kruusila, 11.11.2023 klo 11 alkaen. Kurssipäivän jälkeen mahdollisuus sanoa ja nauttia avannosta. Saunamaksu vapaaehtoinen. Keittolounas tarjolla pieneen hintaan. Majatalossa voi myös yöpyä. Yöpyminen ja lounas maksetaan Majatalosta. Yhteystiedot Tiedustelut ja yöpymispaikan varaukset, hintatiedot yms.: info@ystavyydenmajatalo.fi, tai puhelimitse 050 3623710.

Kurssin hinta 65 EUR (sis alv 24%), laskuttaja tmi Oma Metsä. Hinta sisältää kaikki voiteisiin tarvittavat aineet ja tilavuokran. Voit käyttää myös omia yrttejä, jos hoksasit niitä kerätä.

Yrttivoidekurssille ilmoittautumiset: omametsa@gmail.com. Ilmoittautumiseen nimi, osoite ja puhelinnumero. Saat paluupostissa laskun, joka maksetaan etukäteen 5.11.2023 mennessä aineiden tilauksia varten.

Itse tehdyt yrttivoiteet ovat turvallisia ihon hoidossa – kaikki ainesosat voit itse valita ja räätälöidä omalle iholle sopiviksi. Tutuista ja runsaasti satoa tuottavista kasveista saa voiteet kaikkeen ihon hoitoon. Lisäksi tiedät täsmälleen, mitä voiteesi sisältävät, vältyt mikromuovin levitykseltä ja saat oikeasti tehoaineita käyttöösi. Vink, vink, itse tehty yrttivoide on ihana joululahja!

Monet teollisesti valmistetut voiteet sisältävät paljon säilöntäaineita ja lisäksi luonnolle ja maapallolle haitallista mikromuovia. Itse tehtyihin voiteisiin joudutaan kyllä myös lisäämään säilöntä ainetta, mutta voit itse hallita sen määrää ja laatua.

Kurssille tarvitset:

 • kaksoiskattilan
 • pienen vispilän/maidonvaahdottimen (minulla on yksi, jota saa lainata, kun desinfioi käytön jälkeen)
 • lämpömittarin (minulla on 2 kpl, joita voi lainata, kun desinfioi mittarit käytön jälkeen)
 • millilitramittoja (tavallisia mittalusikoita löytyy, jos sinulla on esim. puhtaita pipettejä, tai muita pieniä mittoja, tuo mukanasi)
 • pieniä lasipurkkeja valmista voidetta varten
 • ”nuolijan” voidemassan kaapimiseksi astiassa
 • lämmönkestävän, puhtaan lasiastian, missä voide valmistetaan (astian pidetään vesihauteessa siten, että se on irti kuumasta kattilan pohjasta, siksi kaksoiskattila hyvä olla)

Jos keräsit kesällä yrttejä voiteita varten, ota ne mukaan. Jos sinulla ei ole sopivia purkkeja voiteita varten, minulta voit ostaa niitä hintaan 1,5 EUR / 50 ml.

Kurssi kestää noin 4 – 5 tuntia. Halutessasi voit ottaa oman lounaan ja välipalaa mukaan. Saunomista varten pyyhe ja pesuvälineet ja uimapuku 😊

Ilmoita tietosi, muista puhelinnumero! Numero osoittautunut tarpeelliseksi kurssipäivänä!

Älä laita Messenger viestejä tai tekstiviestejä, niihin en yleensä hoksaa vastata, mutta sähköposti tulee tarkistettua monta kertaa päivässä.

Nähdään kurssilla!

Ruusuöljy on ihana ihonhoidossa. Kurssilla opit tekemään itse ruusuöljyä. Se on ihana tuote, tuoksu säilyy pitkään öljyssä ja voit käyttää sitä sellaisenaan, tai osana itse tehtyjä voiteita.

4 ajatusta “Yrttivoidekurssi Ystävyyden Majatalossa Kiikalassa, Salossa 11.11.2023”:sta

 1. Hello there! I could have sworn I’ve been to this web site before
  but after looking at many of the articles I realized it’s new to me.

  Anyways, I’m definitely delighted I discovered it and I’ll be book-marking it and checking
  back regularly!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *