Yrttivoidekurssi Turussa (Kaarinassa) 28.10.2023

Yrttivoidekurssi 28.10.2023 klo 11 alkaen Turussa

Kurssipaikka: High Care Hyvinvoinnin tilat, Poikluomantie 22, 20760 Piispanristi (www.highcarehyvinvointi.com)

Kurssin hinta 68 EUR. Hintaan sisältyy kolme tuotetta: emulsiovoide kasvoille, käsikuorintasuola, laventelijalkavoide. Käytämme luononyrttejä ja laadukkaita, ihoa ravitsevia öljyjä resepteissä. Kaikki aineet sisältyvät kurssin hintaan. HUOM! Kertauskurssilaisille 10 EUR alennus. Laita ilmoittautumisen yhteydessä päivänmäärä, milloin olit kurssilla ja saat alennuksen.

Voit myös ostaa lahjakortin ystävälle!

Ilmoittautumiset: omametsa@gmail.com tai info@omametsa.com

Kurssille sopii 15 henkilöä. Kannattaa ilmoittautua pikaisesti, kurssin täytyttyä lisään sinut varalle ja ilmoitan asiasta! Ilmoittautumiset: omametsa@gmail.com. Ilmoittautumiseen mukaan nimi, osoite ja puhelinnumero. Saat paluupostissa laskun, joka maksetaan etukäteen 20.10.2023 mennessä aineiden tilausten takia. Lahjakortin saat itselle tulostettavaksi tai jos haluat, lahjansaajan sähköpostiin. Tmi Oma Metsä on sitoutunut luonnonvarojen säästöön ja välttää turhaa paperin jakoa.

HUOM! KURSSIPAIKAN PERUMINEN VIIMEISTÄÄN 19.10.2023! Sen jälkeen ole mahdollista saada kurssin hintaa takaisin ainetilausten takia.

Itse tehdyt yrttivoiteet ovat turvallisia ihon hoidossa – kaikki ainesosat voit itse valita ja räätälöidä omalle iholle sopiviksi. Tutuista ja runsaasti satoa tuottavista kasveista saa voiteet kaikkeen ihon hoitoon. Lisäksi tiedät täsmälleen, mitä voiteesi sisältävät, vältyt mikromuovin levitykseltä ja saat oikeasti tehoaineita käyttöösi. Kurssilla saat myös neuvoja, mitä kasveja voit kerätä kesällä omia voiteita varten.

Monet teollisesti valmistetut voiteet sisältävät paljon säilöntäaineita ja lisäksi luonnolle ja maapallolle haitallista mikromuovia. Itse tehtyihin voiteisiin joudutaan kyllä myös lisäämään säilöntä ainetta, mutta voit itse hallita sen määrää ja laatua.

Kurssille tarvitset:

 • kaksoiskattilan = kattila ja sen sisälle reikäinen höyrytyskattila tai muu, jonka päälle voidaan lämmönkestävä voidepurkki asettaa.
 • pieniä purkkeja valmista voidetta varten tai voit ostaa minulta 1,2 – 2 EUR hintaan
 • ”nuolijan” voidemassan kaapimiseksi astiassa
 • lämmönkestävän, puhtaan lasiastian, missä voide valmistetaan (astian pidetään vesihauteessa siten, että se on irti kuumasta kattilan pohjasta, siksi kaksoiskattila hyvä olla)

Kurssi kestää noin 4 – 5 tuntia. Halutessasi voit ottaa oman lounaan ja välipalaa mukaan.

Ilmoita tietosi, muista puhelinnumero! Numero osoittautunut tarpeelliseksi kurssipäivänä!

Älä laita Messenger viestejä tai tekstiviestejä, niihin en yleensä hoksaa vastata, mutta sähköposti tulee tarkistettua monta kertaa päivässä.

Nähdään kurssilla!

Kurssilla on myytävänä muitakin Oma Metsä tuotteita, varaa käteistä tai maksa Mobile Pay -sovelluksella. Myytävänä mm pihkavoiteita, saippuoita: shampoopaloja ja kasvosaippuoita, kuivattuja sieniä, yrttejä, yrtti- ja sienioppaita

 

2 ajatusta “Yrttivoidekurssi Turussa (Kaarinassa) 28.10.2023”:sta

 1. Hei,
  Tämä yrttivoidekurssi kiinnostaisi kovasti, mutta tuona ajankohtana en pääse.
  Järjestetäänkö näitä kursseja Turun seudulla muita?
  -Anna-

  • Mahdollisesti, mutta mitään päivänmäärää ei ole vielä tiedossa. Kannattaa seurata sivujani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *