Yrttivoidekurssi Salossa 1.6.2023. Voit ostaa kurssin myös lahjaksi, miten hyödyllinen ja kestävä lahja!

Tervetuloa yrttivoide kurssille 1.6.2023 klo 16 v lähtien Saloon kulttuuritalo Villiin. Osoite Vähäsillankatu 9, Salo.

Kurssilla saat taitoja, jotka kantavat vuosia. Tuoreet yrtit ovat jo tähän mennessä ilmaantuneet, voit halutessasi hyödyntää niitä. Ennen kurssia saat vinkkejä kasveista, jotka soveltuvat hyvin voiteisiin.

Voit tehdä tulevaisuudessa itse voiteesi ja käyttää itse kerättyjä kasveja. Voiteet tuntuvat ihanalta iholla, eivätkä tahmaa. Itse en enää osta kaupasta voiteita ollenkaan, saan paljon parempia voiteita omilla resepteillä ja omilla kasveilla.

Yrttikurssin hinta 68 EUR. Hintaan sisältyy kaikki voideaineet, opetus ja tilavuokra. Hinnat sisältävät alv:n.  HUOM! Voit myös ostaa lahjakortin kurssille, mikä ihana ja erilainen lahja! Lahjakortin saat sähköpostitse. Katso ilmoittautumisohjeet ja kerro ostatko kurssin itselle vai lahjaksi.

Kurssi toteutetaan, jos osallistujia on vähintään 8 henkilöä.

Kurssilla tehdään emulsiovoide ja öljypohjainen voide, ns. voidepalat. Kaikki aineet sisältyvät kurssin hintaan. Tarvitset vain omat välineet (kts.luettelo alla) ja voidepurkkeja. Jos ei itseltä löydy, minulta voi ostaa 50 ml voidepurkkeja 1,2 – 1,5 EUR hintaan. Purkit ovat kestopurkkeja, joita voi pestä ja käyttää uudelleen ja uudelleen loputtomasti. Muoviset voi pestä koneessa, peltipurkkeja käsin. Ekologinen vaihtoehto kaupan voiteille.

Kurssille sopii 15 henkilöä. Kannattaa ilmoittautua pikaisesti, kurssin täytyttyä lisään sinut varalle ja ilmoitan asiasta! Ilmoittautumiset: omametsa@gmail.com. Ilmoittautumiseen mukaan nimi, osoite ja puhelinnumero. Saat paluupostissa laskun, joka maksetaan etukäteen 19.5.2023 mennessä aineiden tilausten takia. Lahjakortin saat itselle tulostettavaksi tai jos haluat, lahjansaajan sähköpostiin. Tmi Oma Metsä on sitoutunut luonnonvarojen säästöön ja välttää turhaa paperin jakoa.

(HUOM! KURSSIPAIKAN PERUMINEN VIIMEISTÄÄN 19.5.2023! Tilaan silloin tarvikkeet kurssia varten, eikä sen jälkeen ole mahdollista saada kurssin hintaa takaisin. Tarvikemäärät nimittäin riippuvat osanottajista. Jos tulee sairastumisia tai muu ylitsepääsemätön este, voidaan sopia ohjeiden ja aineiden toimittamisesta kurssilaiselle jälkikäteen tai osallistuminen toisena ajankohtana. Tilavuokraaja haluaa myös mahdollisen peruutuksen ajoissa)

Itse tehdyt yrttivoiteet ovat ekologisia ja turvallisia ihon hoidossa – kaikki ainesosat voit itse valita ja räätälöidä omalle iholle sopiviksi. Tutuista ja runsaasti satoa tuottavista kasveista saa voiteet kaikkeen ihon hoitoon. Lisäksi tiedät täsmälleen, mitä voiteesi sisältävät, vältyt mikromuovin levitykseltä ja saat oikeasti tehoaineita käyttöösi. Kurssilla saat myös neuvoja, mitä kasveja voit kerätä kesällä omia voiteita varten.

Monet teollisesti valmistetut voiteet sisältävät paljon säilöntäaineita ja lisäksi luonnolle ja maapallolle haitallista mikromuovia. Itse tehtyihin voiteisiin joudutaan kyllä myös lisäämään säilöntä ainetta, mutta voit itse hallita sen määrää ja laatua.

Kurssille tarvitset:

  • kaksoiskattilan
  • pienen vispilän/maidonvaahdottimen (minulla on yksi, jota saa lainata, kun desinfioi käytön jälkeen)
  • lämpömittarin (minulla on 2 kpl, joita voi lainata, kun desinfioi mittarit käytön jälkeen)
  • millilitramittoja (tavallisia mittalusikoita löytyy, jos sinulla on esim. puhtaita pipettejä, tai muita pieniä mittoja, tuo mukanasi)
  • pieniä purkkeja valmista voidetta varten tai voit ostaa minulta 1,2 EUR hintaan
  • ”nuolijan” voidemassan kaapimiseksi astiassa
  • lämmönkestävän, puhtaan lasiastian, missä voide valmistetaan (astian pidetään vesihauteessa siten, että se on irti kuumasta kattilan pohjasta, siksi kaksoiskattila hyvä olla)

Kurssi kestää noin 4 – 5 tuntia. Halutessasi voit ottaa oman lounaan ja välipalaa mukaan.

Ilmoita tietosi, muista puhelinnumero! Numero osoittautunut tarpeelliseksi kurssipäivänä!

Älä laita Messenger viestejä tai tekstiviestejä, niihin en yleensä hoksaa vastata, mutta sähköposti tulee tarkistettua monta kertaa päivässä.

Nähdään kurssilla!

  1. Kurssilla on myytävänä muitakin Oma Metsä tuotteita, varaa käteistä tai maksa Mobile Pay -sovelluksella.

Siankärsämö on erityisesti rasvaisen ihon yrtti, lisäksi se myös korjaa ihovaurioita ja supistaa huokosia.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *