Yrttivoidekotikurssi Salossa 3.3.2024

Järjestän yrttivoidekurssin kotonani 3.3.2024 klo 12 alkaen. Otan kurssille 4 henkilöä.

Kurssin hinta 59 EUR, kesto 3,5 – 4 h. Ilmoittautumiset: info@omametsa.com tai omametsa@gmail.com. Ilmoittautumiseen nimi, osoite ja puhelinnumero. Saat paluupostissa kurssipaikan osoitteen ja laskun, joka maksetaan etukäteen 22.2.2024 mennessä aineiden tilauksia varten.

Itse tehdyt yrttivoiteet ovat turvallisia ihon hoidossa – kaikki ainesosat voit itse valita ja räätälöidä omalle iholle sopiviksi. Tutuista ja runsaasti satoa tuottavista kasveista saa voiteet kaikkeen ihon hoitoon. Lisäksi tiedät täsmälleen, mitä voiteesi sisältävät, vältyt mikromuovin levitykseltä ja saat oikeasti tehoaineita käyttöösi.

Monet teollisesti valmistetut voiteet sisältävät paljon säilöntäaineita ja lisäksi luonnolle ja maapallolle haitallista mikromuovia. Itse tehtyihin voiteisiin joudutaan kyllä myös lisäämään säilöntä ainetta, mutta voit itse hallita sen määrää ja laatua.

Kurssille tarvitset:

  • pieniä lasipurkkeja valmista voidetta varten
  • muistiinpanovälineet

Jos keräsit kesällä yrttejä voiteita varten, ota ne mukaan. Jos sinulla ei ole sopivia purkkeja voiteita varten, minulta voit ostaa niitä hintaan 1,5 EUR / 50 ml. Myytävänä muitakin Oma Metsä -tuotteita. Maksu käteisellä tai Mobile Pay -sovelluksella.

Hintaan kuuluu kahvi ja välipala. Jos sinulla on jokin erityisruokavalio, ota silloin omat eväät.

Ilmoita tietosi, muista puhelinnumero! Numero osoittautunut tarpeelliseksi kurssipäivänä!

Älä laita Messenger viestejä tai tekstiviestejä, niihin en yleensä hoksaa vastata, mutta sähköposti tulee tarkistettua monta kertaa päivässä.

Nähdään kurssilla!

Kuvassa ruusuvoide

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *