Vuoden 2017 kursseja

Ensi vuoden kurssit ovat kovasti suunnitteilla, kannattaa pitää sivujani silmällä ja käydä tutustumassa tarjontaan. Hyvissä ajoin ilmoittautuminen takaa paitsi sen, että pääset kurssille, myös sen, että kurssi on mahdollista järjestää, kun osanottajat ovat ajoissa tiedossa.

Seuraavista aiheista ainakin tulossa illan/yhden päivän kursseja:
Kaikkea voikukasta -kurssi. Ajoittuu parhaaseen voikukka-aikaan. Kurssilla kerätään ensin yhdessä materiaali, koska voikukka ei pitkään säily. Sitten valmistamme siitä erilaisia mielenkiintoisia tuotteita. Tuot vain säilöntäpurkkisi, muistiinpanovälineesi ja varaudut osallistumaan materiaalin keräykseen. Ajankohta keväällä.

Tee omat makusiirappisi – kurssi. Raaka-aineina mm. mesiangervo, kuusenkerkkä, voikukka, inkivääri, minttu yms. Kurssi toteutetaan täyden palvelun kurssina, raaka-aineet ja tarvittavat koneet OmaMetsä järjestää, tuot vain omat purkkisi, muistiinpanovälineesi ja itsesi. Ajankohta myöhemmin kesällä.

Yrttikursseja vaihtelevasti kevään ja kesän mittaan, tarkemmat tiedot myöhemmin.
Sienikursseja syksyllä elokuusta lähtien, tarkemmat tiedot myöhemmin

Sieniruokakurssi: erilaisia ruokia tuoreista, kuivatuista, suolatuista ja pakastetuista sienistä. Tarkemmat tiedot myöhemmin. Ajankohta loka-marraskuussa.

Yrttiöljyjä ja pihkavoidetta pukinkonttiin. Materiaalitilanteesta riippuen sekoitamme eri yrteistä jalkakylpy/kokokylpypusseja. OmaMetsä tarjoaa perusmateriaalit, esim. siankärsämön ja mesiangervon, ja muitakin kesän sadosta riippuen. Omien yrttien käyttö mahdollista, mutta hinta sama kaikille. Öljyt + kattilat + perusmateriaalit sisältyvät kurssiin. Ajankohta loka-marras-joulukuun alku.

HUOM!
Jos haluat kurssitiedotusten postituslistalle, laita yhteystietosi sähköpostilla: omametsa@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *