Villiyrttikurssi Salossa sunnuntaina 7.5.2023, klo 11 – 15

Tästä se alkaa, ihana villiyrttikevät! Tule opettelemaan syötäviä kasveja kurssilleni Saloon.

Huom! Kurssille otetaan 12 ensimmäistä! Jos haluat varmistaa paikkasi maksa kurssi etukäteen, lähetän maksuohjeet sähköpostiisi.

Keväinen luonto on aarreaitta, jota kannattaa opetella hyödyntämään. Fiksusti, viisaasti ja luontoa säästäen. Meillä kasvaa noin 1200 putkilokasvia, joista 35 lajia on kuulunut pitkään Eviran luonnonvaraisten kasvien käyttölistalle ravintolisäaineeksi statuksella ‘ei uuselintarvike’ (aiemmin kauppayrtti). Jokainen voi lisätä omavaraisuuttaan opettelemalla tunnistamaan ja käyttämään näitä kasveja.

Tule villiyrttikurssilleni toukokuun 7. päivänä. Retki suuntautuu Salon lähialueille kimppakyydein.  Kurssilla opetellaan helpoimmin tunnistettavia ja yleisiä ruuaksi kelpaavia kasveja. Keräämme saalista mukaan ja kursin päätteeksi teemme niistä salaatin, joka nautitaan yrttiteen ja vuohenputkirieskojen kera.

Ota mukaan muistiinpanovälineet, kori, hansikkaat, sakset ja veitsi salaatin tekoa varten. Ota mieluusti pitkävartiset saappaat tai sukat, jotta punkin eivät pääse lahkeiden suusta iholle.

Neljän tunnin kurssin hinta on 33 EUR. Hintaan sisältyy opetus, salaattiainekset ja leivät ja levitteet. Kurssimaksut joko tasarahana tai Mobile Pay -sovelluksella numeroon 0400 339 363.

Kurssin yhteydessä on myös mahdollisuus ostaa pihkavoidetta, 50 ml peltirasia 18 EUR / 2kpl 34 EUR ja 35 ml peltirasia 13 EUR / 2kpl 24,50 EUR. Ilmoittaudu sähköpostilla 25.5.2022 mennessä:

omametsa@gmail.com

tai puhelimitse: 0400 339363

Kokoonnumme Salon torille, josta lähdemme kimppakyydein maastoon kurssipäivänä klo 11.

Kurssin opettajana keruutuotetarkastaja Tarja Siuvatti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *