Villiyrttikurssi Salossa la 14.5.2022, klo 10 – 14

Keväinen luonto on aarreaitta, jota kannattaa opetella hyödyntämään. Fiksusti, viisaasti ja luontoa säästäen. Meillä kasvaa noin 1200 putkilokasvia, joista 35 lajia on kuulunut pitkään Eviran luonnonvaraisten kasvien käyttölistalle ravintolisäaineeksi statuksella ‘ei uuselintarvike’ (aiemmin kauppayrtti). Jokainen voi lisätä omavaraisuuttaan opettelemalla tunnistamaan ja käyttämään näitä kasveja.

Tule kurssilleni toukokuun 14. päivänä. Kurssi suuntautuu Salon lähialueille.  Kurssilla opetellaan helpoimmin tunnistettavia ja yleisiä ruuaksi kelpaavia kasveja. Keräämme saalista mukaan ja kursin päätteeksi valmistamme niistä salaatin, joka nautitaan itse valmistetun yrttiteen ja vuohenputkirieskojen kera. Huom! Kurssille otetaan 12 ensimmäistä! Jos haluat varmistaa paikkasi maksa kurssi etukäteen, lähetän maksuohjeet sähköpostiisi.

Ota mukaan muistiinpanovälineet, kori, hansikkaat, sakset ja veitsi salaatin tekoa varten. Ota mieluusti pitkävartiset saapaat tai sukat, jotta punkin eivät pääse lahkeiden suusta iholle.

Neljän tunnin kurssin hinta on 29 EUR. Hintaan sisältyy opetus, salaattiainekset ja leivät ja levitteet. Kurssimaksut joko tasarahana tai Mobile Pay -sovelluksella numeroon 0400 339 363.

Kurssin yhteydessä on myös mahdollisuus ostaa pihkavoidetta, 50 ml peltirasia 17 EUR ja 35 ml peltirasia 12 EUR. Ilmoittaudu sähköpostilla 11.5.2022 mennessä:

omametsa@gmail.com

tai puhelimitse: 0400 339363

Kokoonnumme Salon torille, josta lähdemme kimppakyydein maastoon kurssipäivänä klo 10.

Kurssin opettajana keruutuotetarkastaja Tarja Siuvatti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.