Villiyrttikurssi Salossa 18.6.2022 alkaen klo 11

Villiyrttikurssi Salossa la 18.6.2022, klo 11 – 15

Suuren kysynnän vuoksi järjestän vielä yhden villiyrttikurssin kesäkuussa. Huom! Kurssille otetaan 12 ensimmäistä! Jos haluat varmistaa paikkasi maksa kurssi etukäteen, lähetän maksuohjeet sähköpostiisi. Huom! Jos haluat varmistaa, että huomaan viestisi, älä lähetä mitään kiireellistä messengerissä tai tämän ilmoituksen kommenttikenttään, vaan sähköpostiini tai puhelimitse!

omametsa@gmail.com ja puhelin 0400 339 363

Keväinen luonto on aarreaitta, jota kannattaa opetella hyödyntämään. Fiksusti, viisaasti ja luontoa säästäen. Meillä kasvaa noin 1200 putkilokasvia, joista 35 lajia on kuulunut pitkään Eviran luonnonvaraisten kasvien käyttölistalle ravintolisäaineeksi statuksella ‘ei uuselintarvike’ (aiemmin kauppayrtti). Jokainen voi lisätä omavaraisuuttaan opettelemalla tunnistamaan ja käyttämään näitä kasveja.

Tule villiyrttikurssilleni kesäkuun 18. päivänä. Retki suuntautuu Salon lähialueille kimppakyydein.  Kurssilla opetellaan helpoimmin tunnistettavia ja yleisiä ruuaksi kelpaavia kasveja. Keräämme saalista mukaan ja kursin päätteeksi valmistamme nautitaan itse valmistettu yrttitee ja pientä purtavaa, jotka sisältävät villiyrttejä.

Ota mukaan muistiinpanovälineet, kori, hansikkaat, sakset ja veitsi salaatin tekoa varten. Ota mieluusti pitkävartiset saapaat tai sukat, jotta punkin eivät pääse lahkeiden suusta iholle.

Neljän tunnin kurssin hinta on 29 EUR. Hintaan sisältyy opetus, salaattiainekset ja leivät ja levitteet. Kurssimaksut joko tasarahana tai Mobile Pay -sovelluksella numeroon 0400 339 363.

Kurssin yhteydessä on myös mahdollisuus ostaa pihkavoidetta, 50 ml peltirasia 17 EUR ja 35 ml peltirasia 12 EUR. Ilmoittaudu sähköpostilla 25.5.2022 mennessä:

omametsa@gmail.com

tai puhelimitse: 0400 339363

Kokoonnumme Salon torille, josta lähdemme kimppakyydein maastoon kurssipäivänä klo 11.

Kurssin opettajana keruutuotetarkastaja Tarja Siuvatti

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.