Pihkavoidetta ja sieniä

Oma Metsä –pihkavoiteesta sanottua:

”Kiitos pihkavoiteesta. Miehelläni Tuomaksella on ollut paha kämmenselän kuivumisesta johtuvaa ihottumaa ja halkeilua talvisin. Pihkavoiteesi paransi haavat yhdessä yössä. Se on paras!” Reika Vesala

”Ihmettelen, miten ovat niin tehokkaita. Laitoin eilen märkivään haavaan ja tänään koko haava parantunut! Paras kaikista kokeilemistani pihkavoiteista, jostain syystä ihoni sietää tätä toisin kuin muita pihkavoiteita. Isänikin sanoi, että se on tehokkain voide haavoihin, mitä hän on käyttänyt.” Katri

Voiteissa käytetty pihka on kerätty omista metsistä ja voiteet valmistettu käsityönä. Salvaan käytetään vain ja ainoastaan kylmäpuristettua luomurypsiöljyä, lisäksi se sisältää mehiläisvahaa. Kaikki ainesosat ovat hyviä iholle, sopii kaikille paitsi hartsiallergisille. Voide nopeuttaa haavojen parantumista, hoitaa akne-ihoa, sopii huuliherpeksen hoitoon (nopeuttaa paranemista)- Pihkavoidetta voi käyttää myös huulirasvana ja kasvovoiteena etenkin pakkasilla.

Ainesosat:

  • noin 20% kuusenpihkaa,
  • 70% kylmäpuristettua luomurypsiöljyä
  • 10% mehiläisvahaa

Hinnat:

  • matala peltipurkki 35 ml 2kpl  tarjoushintaan yhteensä 20 EUR, yksittäin 12 EUR
  • matala peltipurkki 50 ml 2 kpl yhteensä 30 EUR, yksittäin 17 EUR

Kuivatut sienet

  • SUPPILOVAHVERO 35g….5 EUR
  • MUSTATORVISIENI 25g….7 EUR
  • HERKKUTATTI 25g ……..6 EUR

Sienet kerätty itse Varsinais-Suomen alueelta, siistitty ja kuivattu huolellisesti, joten niissä on hyvä säilyvyys. Muuten, mustatorvisienistä saa ihanan cappuccino- tyyppisen juotavan, jolle ohje löytyy sivuiltani: https://www.omametsa.com/yleinen/ruokareseptit/mustatorvisieni-cappuccino/ Reseptiin voi käyttää myös kuivattuja suppilovahveroita.

Tilausohjeet: laita sähköpostia osoitteeseen: omametsa@gmail.com, kirjoita mitä tilaat ja minkä verran, kirjoita lisäksi osoitteesi ja puhelinnumerosi. Posti vaatii puhelinnumeron paketteja lähettäessä, numeroa ei käytetä markkinointiin. Vaihtoehtoisesti tilauksen voi noutaa Salon keskustan läheltä Pahkavuoresta. Toimituskulut tilauksiin alkaen 6,5 EUR, yli 60 EUR tilaukset kuluitta.

 

 

 

2 ajatusta “Pihkavoidetta ja sieniä”:sta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *