Luonnonyrttejä pöytään -verkkokurssi on alkanut. Voit liittyä kurssille 14.6.2021 saakka. Hinta 2 viikkoa 40 EUR, lisäviikko 5 EUR/viikko!

Verkkokurssi toteutetaan facebookin Luonnonyrttejä pöytään -ryhmässä, jonne saat kutsun sähköpostisi kautta maksettuasi kurssin. Voit osallistua kurssille ilmoittautumalla sähköpostitse osoitteeseen: omametsa@gmail.com. HUOM! Ilmoita nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi, ne ovat välttämättömiä, jotta voin liittää sinut kurssille! Ilmoita myös haluatko laskun vai maksatko alla olevin tiedoin suoraan tilille tai Mobile Pay-sovelluksella.

Kurssille voit osallistua 14.6.2021 asti. Voit liittyä kurssille kahdeksi viikoksi, halutessasi saat lisäviikon hintaan 5 EUR/vko. Opiskelumateriaali avautuu sähköpostisi kautta noin klo 9 – 10 maksettuasi kurssin.

Kurssin hinta on 40 EUR sis. alv24%, sen voi joko suoraan tilille tai laskulla. Kurssin voi myös maksaa Mobile Pay -sovelluksella numeroon 0400339363. 

Suoraan tilille maksettaessa, maksa kurssin hinta (40 EUR) tilille Danske Bank FI35 8000 2336 9871 84, viestikenttään teksti: Luonnonyrttejä pöytään –verkkokurssi.

Laskulla maksettaessa lähetä laskun pyyntö tietojesi yhteydessä, paluupostissa saat laskun, jonka suoritettuasi lisään sinut kurssille. Huom! Sähköposti, osoite ja puhelinnumero välttämättömiä!

Kummassakin tapauksessa voit myös maksaa kurssin Mobile Pay –sovelluksella numeroon 04003393636.

Nyt kannattaa hyödyntää lisääntynyt oma aika, kun muut harrastusmahdollisuudet ovat vähissä.

Kevät on ovella ja nyt on hyvä aika aloittaa villiyrttien opiskelu. Meillä kasvaa noin 30 Eviran luetteloimaa ja suosittelemaa, syötäväksi kelpaavaa luonnonyrttiä. Niiden käytöstä on pitkä historia ja niitä on turvallista käyttää edellyttäen, että todella tunnistaa lajin.

Oma Metsän verkkokurssilla käydään läpi suurin osa näistä kasveista videoiden avulla. Ensin esitellään kasvi kasvupaikalla ja sen jälkeen ko. kasvin käyttötapa ns. keittiövideolla. Maastovideoita otetaan myös kasvun eri vaiheissa, jotta tunnistus olisi mahdollisimman helppoa ja varmaa. Keittiövideolla opetetaan vähintään yksi tapa, miten kasvia voi käyttää ravinnoksi. Saat opastusta ihan kädestä pitäen ja sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä, kun niitä herää.

Lisäksi ryhmässä on kolmisenkymmentä kirjallista lajikuvausta kuvineen, kerrotaan yrttien muusta kuin ravintokäytöstä, kirjavinkkejä yms. Olen pyrkinyt saamaan sivujen annista mahdollisimman monipuolisen.

HUOM! Mikäli et jostain syystä voi osallistua kurssille ilmoittautumisesi jälkeen, muista ilmoittaa asiasta. Näin vältyt maksumuistutuksilta.

Tervetuloa!

 

2 ajatusta “Luonnonyrttejä pöytään -verkkokurssi on alkanut. Voit liittyä kurssille 14.6.2021 saakka. Hinta 2 viikkoa 40 EUR, lisäviikko 5 EUR/viikko!”:sta

  1. Tarja, voisiko tuollaisen verkkokurssi ilmoituksen laittaa meidän Piehingin kylän asioita face-sivulle?
    Katsottaisiin olisiko tulijoita, jos laittaisi sitovat ilmoittautumiset. Onko tuolta kurssilta mahdollisuus saada ”kauppayrtti todistuksen” ? Mitä tuumaat terv. Pirjo

    • Voin kirjoittaa todistuksen, että kurssi on käyty, mutta poimijakorttia en voi etäkurssilta kirjoittaa. Toki voi laittaa ilmoituksen ryhmään. Kiitos ehdotuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.