Yrttikurssi Salossa, voikukkia kuvassa

Luonnonyrttit tutuksi verkkokurssi. Kurssin kestoa jatkettu, voit aloittaa milloin haluat 16.6.2020 saakka!

Kevät tulee koronasta huolimatta ja nyt jos koskaan on hyvä aika lisätä omavaraisuutta luonnonkasvien avulla. Meillä kasvaa noin 30 Eviran luetteloimaa ja suosittelemaa, syötäväksi kelpaavaa luonnonyrttiä. Niiden käytöstä on pitkä historia ja niitä on turvallista käyttää edellyttäen, että todella tunnistaa lajin.

Oma Metsän verkkokurssilla käydään läpi suurin osa näistä kasveista videoiden avulla. Ensin esitellään kasvi kasvupaikalla ja sen jälkeen ko. kasvin käyttötapa ns. keittiövideolla. Maastovideoita otetaan myös kasvun eri vaiheissa, jotta tunnistus olisi mahdollisimman helppoa ja varmaa. Keittiövideolla opetetaan vähintään yksi tapa, miten kasvia voi käyttää ravinnoksi. Saat opastusta ihan kädestä pitäen ja sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä, kun niitä herää.

Lisäksi ryhmässä on kolmisenkymmentä kirjallista lajikuvausta kuvineen, kerrotaan yrttien muusta kuin ravintokäytöstä, kirjavinkkejä yms. Olen pyrkinyt saamaan sivujen annista mahdollisimman monipuolisen.

Verkkokurssi toteutetaan facebookin Luonnonyrttejä pöytään -ryhmässä, jonne saat kutsun maksettuasi kurssin. Jos kurssi jostain syystä peruuntuu, saat luonnollisesti rahasi takaisin. Lisäohjeita kurssille osallistumisesta saat lähempänä kurssiajankohtaa.

Kurssi alkaa 15.5.2020 ja kestää 14.6.2020 asti. Tällä aikavälillä voit liittyä kurssille kolmen päivän ajan, eli opiskelumateriaali avautuu noin klo 19 – 10 kolmeksi päiväksi maksettuasi kurssin. Sähköpostiosoitteesi tarvitaan, jotta sinut voidaan liittää kurssille, joten ilmoittauduthan sähköpostitse. Ilmoita samalla minä päivinä haluat osallistua kursille em. aikavälillä.

Kurssin hinta on 40 EUR sis. alv24%, sen voi maksaa tilille Danske Bank FI35 8000 2336 9871 84, viestikenttään teksti: Luonnonyrttejä pöytään –verkkokurssi. Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla: omametsa@gmail.com. Halutessasi saat laskun, millä voi kurssin maksaa ennen kurssin alkua.

HUOM! Mikäli et jostain syystä voi osallistua kurssille ilmoittautumisesi jälkeen, muista ilmoittaa asiasta. Näin vältyt maksumuistutuksilta.

Tervetuloa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *