Luonnonyrttit tutuksi verkkokurssi. Kurssin kestoa jatkettu, voit aloittaa 1.3.2021 jälkeen milloin haluat ja opiskella 2 viikkoa!

Kevät on ovella ja nyt on hyvä aika aloittaa villiyrttien opiskelu. Meillä kasvaa noin 30 Eviran luetteloimaa ja suosittelemaa, syötäväksi kelpaavaa luonnonyrttiä. Niiden käytöstä on pitkä historia ja niitä on turvallista käyttää edellyttäen, että todella tunnistaa lajin.

Oma Metsän verkkokurssilla käydään läpi suurin osa näistä kasveista videoiden avulla. Ensin esitellään kasvi kasvupaikalla ja sen jälkeen ko. kasvin käyttötapa ns. keittiövideolla. Maastovideoita otetaan myös kasvun eri vaiheissa, jotta tunnistus olisi mahdollisimman helppoa ja varmaa. Keittiövideolla opetetaan vähintään yksi tapa, miten kasvia voi käyttää ravinnoksi. Saat opastusta ihan kädestä pitäen ja sinulla on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä, kun niitä herää.

Lisäksi ryhmässä on kolmisenkymmentä kirjallista lajikuvausta kuvineen, kerrotaan yrttien muusta kuin ravintokäytöstä, kirjavinkkejä yms. Olen pyrkinyt saamaan sivujen annista mahdollisimman monipuolisen.

Verkkokurssi toteutetaan facebookin Luonnonyrttejä pöytään -ryhmässä, jonne saat kutsun sähköpostisi kautta maksettuasi kurssin.Voit osallistua kurssille ilmoittaumulla sähköpostitse osoitteeseen: omametsa@gmail.com

Kurssi alkaa 1.3.2021 ja kestää 14.6.2021 asti. Tällä aikavälillä voit liittyä kurssille kahdeksi viikoksi. Opiskelumateriaali avautuu sähkospostisi kautta noin klo 19 – 10 maksettuasi kurssin. HUOM! Sähköpostiosoitteesi tarvitaan, jotta sinut voidaan liittää kurssille, joten ilmoittauduthan sähköpostitse.

Kurssin hinta on 40 EUR sis. alv24%, sen voi maksaa tilille Danske Bank FI35 8000 2336 9871 84, viestikenttään teksti: Luonnonyrttejä pöytään –verkkokurssi. Kurssille ilmoittaudutaan sähköpostilla: omametsa@gmail.com. Halutessasi saat laskun, millä voit maksaa kurssin etukäteen.

HUOM! Mikäli et jostain syystä voi osallistua kurssille ilmoittautumisesi jälkeen, muista ilmoittaa asiasta. Näin vältyt maksumuistutuksilta.

Tervetuloa!

2 ajatusta “Luonnonyrttit tutuksi verkkokurssi. Kurssin kestoa jatkettu, voit aloittaa 1.3.2021 jälkeen milloin haluat ja opiskella 2 viikkoa!”:sta

  1. Hei, kurssi vaikuttaa mielenkiitoiselta! Jäin miettimään ymmärsinkö oikein, että nuo materiaalit ovat käytettävissä sen pari viikkoa, jonka jälkeen niihin ei enää voi palata? Ja kuinka paljon videoita on noin suunnilleen ajallisesti (tietäisi paljonko kurssiin olisi hyvä varata aikaa)?

    • Hei!
      Hyvin ehtii käydä läpi kahdessa viikossa, viime vuonna kurssi kesti vain 3 tai 4 päivää. Videot lyhyitä tietoiskutyyppisiä, lajikuvaukset kirjoitettu, joita voi halutessa kopioida omaan käyttöön ( ei jaettavaksi). Tervetuloa kurssille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *