Kotitekoinen koe pihkavoiteen tehosta

Päätin tehdä kotikokeen pihkavoiteen tehosta viikon kuurina. Alkukuvassa jalat ovat kyvetetty saunassa, raspattu, mutta ei vielä hoidettu millään voiteella.

Koe tehtiin niin, että vasempaa jalkaa voideltiin kerran päivässä pihkavoiteella ja oikeaa ei mitenkään. Loppukuvassa näkyy tulos. Kuva hiukan huonolaatuinen, mutta kertoo kuitenkin sen, että hoidettu jalka viikon pihkavoidekuurin jälkeen on todella paremmassa kunnossa.

Testi ei ollut tiukan tieteellinen, enkä tehnyt verrokkitestiä jollain muulla voiteella. Pihkan teho on kuitenkin tieteellisesti todistettu, jopa monta kertaa. Jaloissa olevat haavat, erimerkiksi kuivista kantapäistä johtuvat, paranevat ja umpeutuvat nopeammin. Jopa kovettumat häviävät, mutta vain jos voiteen käyttö on säännöllistä. Haavojen hoidossa riittää lyhyempi kuuri, sen aikaa kunnes haava on umpautunut.

Oma Metsä pihkavoidehinnasto 2021:

  • 50 ml peltipurkki, matala 17 EUR
  • 50 ml valkoinen purkki, korkea 17 EUR
  • 35 ml peltipurkki, matala 12 EUR
  • toimituskulut alkaen 3,50 EUR

Tilaukset sähköpostilla: omametsa@gmail.com

Tilaukseen oma nimi, osoite ja puhelinnumero. Lasku tulee paluupostissa ja maksun jälkeen voiteet postitetaan. Voi myös maksaa Mobile Pay -sovelluksella numeroon 0400339363.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *